Telefoon: 0648118278

Massages

Moe van stress en hard werken, bezoek onze nieuw geopende salon.

Je wordt in alle rust ontvangen door onze vriendelijke gastvrouw en indien je geen afspraak hebt en daarom even moet wachten krijg je een heerlijk gratis drankje aangeboden.

Onze uitgangspunten zijn;

Privacy, wederzijds respect, hygiëne, rust en ontspanning.

Onze aanrader is de Thaische ontspanningsmassage

Thaische Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning.

Onze ontspanningsmassage wordt aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en kaarslicht op de achtergrond.

Het is een luxe massage die geest en lichaam ontspant en je een heerlijk gevoel geeft. Het hele lichaam wordt gemasseerd met warme olie. Na deze massage voel jij je als herboren!

Bovenstaande massage wordt aangeraden bij moeheid en stress, heb je echter klachten zoals last van spierpijn, nek- of rug-klachten is er de mogelijkheid om je de Thaische therapeutische massage te nemen. Dit is een stevige indringende massage waar zowel de oppervlakte als de diepliggende spieren worden behandeld.

Na het masseren bestaat de gelegenheid om te douchen. Ons advies is echter om dat niet te doen, omdat de speciaal voor ons geselecteerde en op natuurlijke basis samengestelde olie een weldaad voor de huid zijn.

Tarief; vanaf €65,- per uur

Openingstijden; maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00uur of zondag van 12.00 tot 21.00uur

Voor meer info of het maken van een afspraak bellen naar tel. 0648118278 (alleen met nummer herkenning wordt gereageerd) of kom gewoon naar onze salon.

1e Wilakkerstraat 33, 5614BE Eindhoven. Tot gauw in Baan Thai